Reel Talent av Just for the Win

Spilleautomater er det beste spillet i gambling:Article 5 verdenen og det kommer ut nye titler hele tiden. Dette er ikke akkurat så rart med tanke på at det finnes utrolig mange spill leverandører som bestemmer seg for å legge til en ny automat i porteføljen deres hver eneste måned, noe man ikke kan klage på.

At det kommer ut nye titler så ofte sørger for at spillere alltid har noe nytt å prøve, samtidig som de holder de gamle favorittene tett til brystet. Det er alltid gøy å prøve nye spilleautomater, og det er flere grunner for dette.

For eksempel, så kan de enkelte ha helt nye funksjoner man aldri har sett før. Det kan også være en spilleautomat som ligner veldig på en klassiker, bare at grafikken og animasjonene er enda mer moderne. I tillegg kan det være en spilleautomat fra en leverandør du elsker, en automat med et helt unikt tema som aldri har blitt laget før eller en med massevis av gratisspinn:Page 2. Uansett hva en ny tittel handler om, så er det alltid spennende for flere spillere å sjekke den ut.

Dette er grunnen til at vi har valgt å skrive om en ny spilleautomat som ikke kom ut for alt for lenge siden, med navnet Reel Talent.

Reel Talent

Reel Talent er en spilleautomat med 3 rader, 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Den er laget av programvareleverandøren Just for the Win, som vi skal snakke mer om etterpå, og den ble lansert 7. november 2018. Reel Talent har et tema som handler om et talent show hvor flere forskjellige dyr konkurrerer imot hverandre for å vinne.

Den kan minne litt om filmen Syng som er laget av Illumination. I filmen vil du legge merke til skuespiller-stemmene fra blant annet Matthew McConaughey, Seth MacFarlane, Tori Kelly og Scarlett Johansson. Har du sett den filmen, er det ikke noe tvil om at du kommer til å like Reel Talent. Liker du spilleautomaten, men har ikke sett filmen, så anbefaler vi at du tar en titt på den også for å få en skikkelig dose med underholdningen fra et talent show!

Symboler og funksjoner

På hjulene vil du blant annet se en syngende løve, en kanin som er en magiker, ulven som er en gitarist og, tror det eller ei, en krokodille som spruter ut flammer av munnen. Du tenker kanskje at dette er litt av en spilleautomat, og det er vi enige i, men da på en positiv måte. Det er ikke noe tvil om at Reel Talent er unik og at den har et tema som man ikke alt for ofte legger merke til. Dette er med på å gjøre spilleautomaten enda bedre!

Du lurer kanskje på hvordan du spiller Reel Talent? Da skal vi gi deg litt informasjon om det. For eksempel, så kan du trykke på pokerchippen for å endre innsatsen din. Det meste du kan spinne for er 1 000 kr og det minste du kan spinne for er 1 kr, som gir flere spillere muligheten til å vinne den rette mengden med penger å bruke.

Noe som er litt mer spennende enn hva vi har snakket om over er hva slags funksjoner som finnes i spilleautomaten. For eksempel, så har spilleautomaten et wild symbol som erstatter alle andre symboler. Den har også noe som heter Superspinn som på en måte fungerer som et re-spinn, og dette kan gjøre at du vinner en god mengde med penger. Den er delt opp i tre faser – fase 1, fase 2 og fase 3. I fase 3 kan vil det være garantert at du får en gevinst.

Prøv det!

Vi anbefaler virkelig at du prøver Reel Talent i et casino:Article 2. Om du gjør det for lekepenger eller ekte penger er opp til deg, men vi anbefaler at du prøver den med ekte penger, i og med at dette vil skape enda mer spenning!